Ja ilosta huudettiin

Jumppa-analyysit, osa n+1

Viime perjantain Dance-kärsimyksen jälkeen oli ihanaa olla monen viikon tauon jälkeen tutulla bailatinotunnilla. Ja mikä tunti! Kesän aikana vuorotelleet ohjaajat olivat päättäneet yllättää kävijät ja täräyttää viimeiselle kesätunnille kaikki kolme. Siinä oli roimasti kokemusta ja ammattitaitoa samassa salissa kun vetivät tanssikuvioita yhdessä ja vuorotellen - ilolla ja huumorilla. Täydellinen esimerkki siitä, miten jumpassa tosiaan VOI hassutella ja silti saada hyvät hiet päälle. Oli muun muassa cha-cha:ta Billie Jeanin tahtiin Sutu "Tanssii-Kanki-Kaikkosen-Kanssa" Markkasen koreografiaan - moonwalkit ja kaikki!

Noista kolmesta yksi eli Hammi on se mun oikea, aito ja alkuperäinen ohjaaja, ja molemmat "tuuraajat" Tuula ja Katja vaikuttivat alkuun vaisuilta. Mutta tämän kesän ja varsinkin tämän tunnin jälkeen ei iske paniikki, vaikka noista kuka tahansa päättäisi yhtäkkiä pyöräyttää sen kymmenennen lapsen. Tuli nimittäin esille, että naisilla on yhteensä yhdeksän lasta, ja siksi käyttävät nimeä Las Mamasitas (tjsp) kun esiintyvät yhteisellä bailatinoshowlla Lappeenrannan muodin yössä 26.9.

Hyvä, ettei päässyt ruma sana kun tuosta kuulin - kaiken pitää taas tapahtua päällekkäin! Ei siinä paljon hilluta Muodin yössä kun pitäisi olla yliopistolla Tutkijoiden yössä - sekä esittelemässä että omien lasten kanssa kiertelemässä (Kiinanmatkaaja on silloin vaihteeksi Kroatiassa). Ja lisäksi se minulle paras ja ainoa rock party band O'Jess olisi Old Cockissa (ne sentään soittaa kaksi iltaa eli on toivoa suoriutua lauantain keikkaan). Valintoja, valintoja (tai no ei oikeastaan, on mentävä sinne minne on mentävä ja muut jutut jää väliin...). Seuraava kaamea päällekkäisyys vaivaa koko syksyn torstai-iltoja - bailatinoa klo 20.25 asti ja klo 20 alkaa Idols. Aagh!

Kommentit