Pumppipäiväkirja, osa 2

Olipa hyvä, että tuli kirjattua bodypump-painot ja -fiilikset silloin kun homma vielä sujui. Sen jälkeen onkin ollut yhtä takkuamista. Pieni syysflunssa pakotti pitämään viikon tauon liikunnasta, ja sen jälkeen on ollut todella vaikea päästä uudelleen käyntiin. Olenhan toki käynyt "pakolliset" jumppani - riippuvuus on sen verran vahva - mutta mikään niistä ei ole tuntunut yhtä hauskalta kuin aiemmin. Kuntonyrkkeily, johon hurahdin viime syksynä, alkoi ensimmäisen kerran aavistuksen kyllästyttää - mutta tuntui onneksi taas ihan kivalta kolmen viikon tauon jälkeen. Lempiaerobic on säädetty hieman helpommaksi syksyn vasta-alkajia varten, joten pyörityshurmosta ei tule, pelkkä peruskivaa - ja siellä peruskiva ei oikein riittäisi, kun on tottunut niin paljon parempaan.

Ja pumppi on ollut varsinainen murheenkryyni. Käytännössä kaikista painoista piti tinkiä, ja silti oli outo, tärisevä väsymys päällä alusta loppuun. Ei siis niin, että olisi edes tullut kunnon hiki - ihan pelkkä väsymys vain. Tautitauon yhteydessä pamahti uusi ohjelmakin, joka tuntui reilusti tylsemmältä kuin edellinen - jestas, mitä jumputusmusiikkeja! Suorastaan suututti, kun oli upean biisin intro - ja heti perään järkyttävä discohumppasovitus. Kyseinen "Wherever You Will Go" sai sitten äskettäin niin positiivisia assosiaatioita, että taidan nyt hetken kestää jumputusversionkin hymyillen (siitä ehkä lisää myöhemmin - vaikka muualle kirjoitettu raportti kertookin jo lähes kaiken).

Ehkä nimenomaan sen biisin voimalla sain tänään ensimmäistä kertaa yli kuukauteen pumpissa hyvän fiiliksen päälle. Selkäliikkeeseen löytyi tuttu rytmi ja flow, ja samalla vauhdilla loppu tuntikin meni ihan kelvollisesti. Vakuutuin entistä enemmän siitä, että meikäläisen jumppakunto on suurimmaksi osaksi psykologista. Jos huvittaa, niin jaksaa, jos ei, niin ei. Jos musiikit on huonot tai ohjaaja ei miellytä, niin se on sitten ihan sama mitä yrittää. Jos en ole ainoa laatuani, niin taitavat olla aika tarpeellisia nuo huippu-urheilijoiden henkiset valmentajat...

Kommentit