Heippa isoveli

Big Brotherin piti kuulua tämän blogin pääaiheisiin, mutta kiinnostukseni onkin hiipunut, ja nyt ilmeisesti kadonnut. Vieroituksen loppusilaus oli "laihdutuskuuri mahataudilla"-tyyppinen, eli ei täysin vapaaehtoinen eikä kovin miellyttäväkään, vaikka lopputulos ihan hyvää voi tehdäkin. Taustalla on yli viikon mittainen unettomuusputki, jossa herään noin neljältä enkä saa enää unta. Ensimmäiseen valvomiseen oli jotenkuten looginen syy - palohälytin piipitti patterin loppumista klo 03 - mutta sen jälkeen aikataulu vaan jäi oudosti päälle. Illalla aikaisin nukkumaan - ennen BB-tuntia siis - ja taas aamulla kukkumaan on meikäläisen rutiini, josta mielelläni hankkiutuisin mitä pikimmin eroon.

Tasan viikko sitten oli sentään yksi yö hieman vähemmän kypsää iltayöpuolen kukkumista. Kuten etukäteen jo arvailin, Idols-poikien viimeisen semifinaalin tulosjännitys nosti adrenaliineja vähän (tai aika paljon) enemmän kuin periaatteessa järkevällä ihmisellä kuuluisi. "Aavistuksen" överiksi lipsahtanut Idols-innostus on varmaan se pohjimmainen syy, miksi BB ei jaksa enää kiinnostaa. Yksi vouhotusaihe kerrallaan riittää. Vierottumisen merkit oli ilmassa jo kun Niko häsläsi itsensä talosta pois, mutta hitaanlaisen lopetusharkintani aikana alkoi Afrikka-vaihto, enkä malttanut missata Johanin seikkailuja Etelä-Afrikassa enkä Munyan vastaavia Suomen Espoossa. Varsinkin Johanin lähtöreaktiot oli niin mainioita, että sain vielä sarjalta hyvät jäähyväisnaurut.

Johan nousikin myös minun voittajasuosikiksi, oli hän sitten tuotannon lemmikki taikka ei. Aika säälittävää toi loppuporukka, eikä minua kiinnosta antaa parille viimeisimmälle asukkaalle mahdollisuutta herättää uutta innostusta (haloo - luvataan "miehiä" ja tulee 19-vuotias missipoika ja joku naamansa rautaa täyteen tunkenut heppu, jota mun tekee pahaa katsella). Vihoviimeinen pisara oli se, miten uusien asukkaiden tulo toteutettiin: minuutteja kestävä ääliömäinen tööt-kling-ehdollistamisäänirumba BB Extrassa. Ei huvita enää seurailla extraakaan, vaikka Janne Katajan hömelö huumori uppoaakin minuun varsin hyvin.

Tarkemmin ajatellen... en minä ehkä ihan kokonaan isovelitouhujen seurailusta luovu. Voin kuvitella, että sunnuntai-iltojen häätölähetykset ovat sopivaa ajantappamista Idols-finaalien tuloksia odotellessa ;)


Kommentit